fbpx
veleta

Chips & Champagne. Of 3 bubbels die net zo lekker zijn.

Sinds kort heb ik de Wijn-Spijs Bijbel van Victoria Moore in mijn bezit. Op een gegeven moment ga ik met zo’n medium de meest ordinaire dingen opzoeken. Wat moet ik drinken bij een bezorgpizza, of kant-en-klaar-chinees met babi pangang? Wat voor wijn bij bruine bonen met spek? Wat adviseert Victoria Moore bij Huismerk Naturel Ribbelchips? Ik vind dat waardevolle informatie. In het laatste geval adviseerde het boek champagne. Ik zag het helemaal voor me: een fles Krug Clos D’Ambonnay, Bollinger R.D. Extra Brut of een willekeurige Dom Perignon met een kneuterig plastic tupperwarebakje en chips. Tijdens zo’n kringverjaardag waar de…
Lees verder 
brutnature

De broertjes: twee keer Agustí Torelló Mata

Na 8 weken en 1 examen was de WSET 2 ineens afgelopen. En ja, wat doe je na een examen van zoiets? Wat kan je anders? Dus we eindigden bij de Wijn bij Stijn. We dronken en maakten plannen. We hadden helemaal geen zin om te stoppen met de wijncursus. Waarom zouden we niet verder gaan als proefgroep? We wisselden telefoonnummers uit en appten elkaar drie weken lang elke wijn die we dronken tot de uitslagen kwamen. En ja dat moest gevierd worden! En wel met onze eerste proeverij. Het thema? Bubbels!
Lees verder 
Vragen, opmerkingen of suggesties?

Neem contact op!

Contact

met Wijn / Smaak

Iets te melden? Iets te vragen? Een grootse levenswijsheid te delen? Laat het me gerust weten door het contactformulier hiernaast in te vullen. Ik probeer altijd binnen een werkdag antwoord te geven!